stel je eens voor...

dat je steeds meer realiseert hoe je met je innerlijke houding zelf creëert wat er zich in je persoonlijke werkelijkheid manifesteert...


en leef je in, de mooiste toekomstvisie die je momenteel kunt voorstellen... wie wil je het liefste zijn, welke kwaliteiten wil je ervaren, wat wil je verdiepen of ontwikkelen en steeds meer uitdrukking geven, wat wil je creëren?mijn leven, mijn kunst

creatie coaching

Voel je uitgenodigd als je meer verdieping, helderheid of inspiratie zoekt om bewuster vorm te geven aan je leven. Ik zal je stimuleren om je innerlijke kracht te ontdekken en intuïtie te omarmen door in je dagelijkse leven te experimenteren met diverse tips en oefeningen.

Je kunt een open sfeer en constructieve aanpak verwachten inclusief effectieve meditaties om zuiver te verbinden met jezelf en je te openen voor je eigen wijsheid en inspiratie. Vanuit deze afstemming integreer je op basis van wat echt relevant voelt direct de essentie van je huidige creatiewensen in je energie.

Ik ben benieuwd naar wat je inspireert, wat je wensen zijn en wat je wilt creëren!

interesse?

Gebruik onderstaand formulier om een gesprek aan te vragen, ik zal dan via e-mail reageren met een voorstel op basis van je voorkeuren.

kosten

voor particulieren:
€ 144,- voor de eerste 3 gesprekken
€ 55- per vervolggesprek (1 - 1,5 uur)

voor bedrijven / startups:
€ 99,- per uur, excl. btw

We spreken af bij mij thuis in de Spiekmanstraat 27 in Delft of via een online videoverbinding. 

aanvragen

je voorkeuren voor dag, dagdeel, fysieke ontmoeting of videogesprek:

 
annuleren

verzenden...


bedankt

Je aanvraag is verzonden, ik zal via e-mail reageren met een voorstel voor een afspraak. 

fout opgetreden

Je aanvraag is niet verzonden, je kunt contact opnemen via info@innerbliss.nl