keer nu al je aandacht naar binnen...

besluit te ontspannen... diep in te ademen... en in volledig vertrouwen, op je uitademing werkelijk alles even los te laten... je gevoelsmatig te centreren in het hier en nu... om weer moeiteloos terug te keren in balans,  in stroming...  in je kracht en in je hart verankerd, in de innerlijke vrede... die je diep van binnen herkent als thuis...

open je dan nu voor je hogere natuur... door je af te stemmen op de meest zuivere gevoelstoon of het mooiste innerlijk licht en laat je vol overgave steeds meer meevoeren in het versmelten met je bron...

om te ervaren hoe deze verbinding je huidige staat van zijn verzacht, verruimt, verlicht... natuurlijk harmoniseert... je intuïtief herinnert, aan wie je in wezen bent... aan wat in jouw hart resoneert... en wat je momenteel het meest inspireert, om als nieuwe werkelijkheid te creëren...


altijd in verbinding met jezelf

liefdevolle aandacht

Keer je aandacht regelmatig bewust naar binnen om je steeds meer gewaar te worden van en te openen voor de verbinding met jezelf. Je bouwt hiermee aan een stabiele basis, van zelfverzekerd thuis zijn in je eigen energie en je groeit op natuurlijke wijze in je vermogen om in stroming en balans te blijven.

Integreer deze momenten op je eigen wijze in je dagelijkse ritme ter ondersteuning en bekrachtiging. Het zal je helpen meer begrip te ontwikkelen van je energie en je zult je al snel vitaler, lichter en krachtiger voelen en vanuit meer helderheid in een hogere stroom van je leven kunnen ontspannen. 

Je wordt in de meditaties uitgenodigd tot een ruimer perspectief en het openen voor je eigen hogere leiding en inspiratie. 

meditaties 1   meditaties 2   meditaties 3

tips bij het mediteren

Zorg dat je ongestoord kunt ontspannen voordat je gaat mediteren, en kies een fijne plek om je helemaal op je gemak te voelen. Houd pen en papier binnen handbereik om je inspiratie te noteren.

Ga na wat rekken en strekken in een comfortabele houding zitten die ondersteunend voelt en waarbij je ademhaling alle ruimte heeft. Word je gedurende het mediteren regelmatig gewaar van je lichaam en stel je houding zonodig bij om het jezelf zo prettig mogelijk te maken. En kies bewust om af en toe wat dieper adem te halen om je daarna extra te ontspannen op je uitademing. 

Laat je niet teveel afleiden door beperkende gedachten, fysieke sensaties of oordelen, ontdek op die momenten liever hoe eenvoudig het is om je aandacht weer te verschuiven naar je ademhaling en jezelf nog meer gemak te gunnen.

Aan het einde van een meditatie zorg je dat je met je aandacht weer helemaal terugkomt bij je fysieke lichaam en de plek waar je zit. Door je hierna nog wat uit te rekken en te bewegen laat je de geactiveerde stroming ook prettig doorwerken in je lichaam.

samen mediteren

Ontdek zelf hoe bijzonder en fijn het mediteren met een groep gelijkgestemden kan zijn. Wij organiseren elke eerste donderdagavond bij mij thuis een open meditatie avond waarin we de tijd en aandacht nemen voor onszelf en voor elkaar. 

We vormen samen vanuit ons hart een prettige groepsenergie die je kan ervaren als een open en uitnodigende sfeer waarin je oprecht wordt gezien, geaccepteerd, gestimuleerd en bekrachtigd in jezelf zijn.

open avond

De open avond is bedoeld om op toegankelijke wijze kennis te maken met mij en via geleide meditatie de innerlijke verbinding met jezelf te ontdekken. De aangereikte perspectieven, tips en technieken kun in je dagelijkse leven integreren.

- Iedere eerste donderdagavond van de maand bij mij thuis in de Spiekmanstraat 27 in Delft.
- Je bent vanaf 19:45u welkom om je plek te kiezen en een kop thee of koffie te drinken, we beginnen om 20:00u met de meditatie.
- Het eerste deel wordt begeleid met suggesties om te ontspannen, thuis te komen in jezelf en je energie te zuiveren en in stroming te brengen.
- In het tweede deel kun je genieten van een thematische geleide visualisatie.
- Na de visualisatie is er voldoende ruimte om iets te delen in de groep als daar behoefte aan is, of met een van ons persoonlijk. 

aanmelden open meditatie avond