focusing
within i am
suspended
in now i am
creating
what i sense i am
divinely
inspired to be
expressing


ik weet wie ik het liefste ben

vic

Ik vind het wonderlijk hoe we vanuit hoger bewustzijn natuurlijk worden uitgenodigd en geïnspireerd om op te bloeien en ons ware zelf expressie te geven.

Creativiteit, liefde en bewustwording zijn de thema's in mijn leven. Ik leef intuïtief, voel me vrij en thuis in de rol van lichtwerker, gids, inspirator, creatiecoach en katalysator van de verankering van hoger bewustzijn en toekomstvisie. Met innerBliss kies ik om hier een praktische en bekrachtigende uitnodiging voor hoog te houden.

Ik geniet van inspiratie, liefde, schoonheid, vrijheid, creativiteit, van knuffelen en een open gesprek, altijd van hart tot hart.

Ik ben in Haarlem geboren en na mijn middelbare school verhuisd naar Delft om architectuur te studeren aan de TU. Naast deze opleiding en mijn creatieve ontwikkeling heb ik veel inspiratie en verdieping gevonden in het gechannelde materiaal van Seth, en Orin & DaBen.

Omdat ik deze wijsheid concreter wilde integreren heb ik een uitgebreid traject van de Awakening Your Light Body meditatiecursussen bij Sirion gevolgd. Deze periode heeft me geïnspireerd om in mijn eigen vorm dit licht te delen.

intentie

De bewuste keuze voor het omarmen van je leven, je passies, je hart en je eigen hogere leiding beschouw ik als het mooiste geschenk om jezelf te geven. Mijn intentie is je hiertoe te inspireren door je in ons contact en via meditaties kennis te laten maken met het innerlijk licht, de kracht en liefde van je bron. 


In een bekend gevoel van dieper thuiskomen word je vanuit je ruimere wezen uitgenodigd en gestimuleerd om te realiseren wie jij het liefste bent.